• Str: Myslym Shyri, Building 8/1, Floor 4, Tirane
  • +355 69 208 7744
  • Rruga: Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tirane
  • +355 4 22 48 519

Trajnim i Juristëve

QZHDI organizoi një Shkollë Verore një-javore mbi parimet dhe praktikat e çështjeve gjyqësore në interes të publikut me një grup prej 15 juristësh në bashkpunim me Programin e Universitetit të Oksfordit për Ligjin për Median dhe Politikat (Shtator 2004).