• Str: Myslym Shyri, Building 8/1, Floor 4, Tirane
  • +355 69 208 7744
  • Rruga: Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tirane
  • +355 4 22 48 519

Trajnim i Zyrtarëve Publik

Trajnime për administratën publike dhe shoqërine civile në fushën e së drejtës për informim dhe standartet thelbësore në lidhje me integrimin Europian Nën projektin “Liria e Informimit-Një çështje e interesit publik” i zbatuar në 2003-2005 me financim nga Ministria Gjermane e Punëve të Jashtëme nëpërmjet Paktit të Stabilitetit dhe në partneritet me Artikullin 19, Londër, QZHDI zhvilloi një manual trajnimesh për zyrtarët publik bazuar në standartet ndërkombëtare të së drejtës për informim të publikut. QZHDI vazhdon të përdor këtë material trajnimi në projekte të tjera të saj. Trajnimi i nenpunesve te administrates publike ka vazhduar per gjate te gjithe kohes, me projekte te ndryshme te zbatuara nga QZHDI. Keto trajnime jane financuar nga USAID, Soros, CIDA etj