• Str: Myslym Shyri, Building 8/1, Floor 4, Tirane
  • +355 69 208 7744
  • Rruga: Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tirane
  • +355 4 22 48 519

Tirana

QZHDI

Qëndra për Zhvillimin dhe Demokratizimin e Institucioneve (QZHDI) është Organizatë jo Fitimprurëse e krijuar ne vitin 2002, me seli në Tiranë. Misioni ynë është kontributi në zhvillimin dhe demokratizimin e institucioneve dhe të shoqërisë shqiptare dhe në promovimin e vlerave më të mira Europiane.

OUR PARTNERS

Meet Our Partners Here