• Str: Myslym Shyri, Building 8/1, Floor 4, Tirane
  • +355 69 208 7744
  • Rruga: Myslym Shyri, Pall. 8/1, kati 4, Tirane
  • +355 4 22 48 519

ZBATIMI I TE DREJTAVE TE MINORITETEVE

Gjate 2006, QZHDI ka realizuar projektin per monitorimin e zbtimit te te drejtave te minoriteteve ne Shqiperi. Ne fokus te projektin kane qene minoriteti Rom dhe ai Boshnjak. Projekti eshte financuar nga Swedish Helsinki Committee.